Bitcoin Futures -tiedot osoittavat markkinoiden suosivan härkäjä huolimatta 1,5 K dollarin Flash-kaatumisesta

Useat johdannaisindeksit osoittavat, että sijoittajat ovat edelleen vahvasti nousussa Bitcoinissa, vaikka selvitystilassa on miljardi dollaria.

Bitcoin ( BTC ) -hinnan äkillinen lasku 1500 dollarilla 2. elokuuta aiheutti yli miljardin dollarin arvosta futuurisopimuksia ja johti myös monien ylimpien altcoinien hintojen jyrkkään laskuun.

Tämä massiivinen luku edustaa 18% kaikista 5,6 miljardin dollarin avoimista koroista ja epäilemättä aiheutti liioitelun siirtymän 10 560 dollariin

Mielenkiintoista on, että futuurien avoin korko toi puolet tästä tappiosta alle 48 tunnissa ja on tällä hetkellä 5,2 miljardia dollaria. Samaan aikaan johdannaisindikaattorit, kuten contango (perusta), rahoitusaste, vaihtoehdot 25%: n delta-vinossa ja myynti / sovitussuhde ovat pääosin muuttumattomat.

Tällaisesta mojovaisesta hintamuutoksesta huolimatta sijoittajien positiiviset odotukset Bitcoin Code hinnasta ovat edelleen tyydyttämättömät, koska yhtään indikaattoria ei ole, joka osoittaisi liiallisesta optimismista tai laskusuunnasta.

Tämä eroaa silmiinpistävästi toukokuun 10. päivästä, jolloin massiivinen 1400 dollarin pudotus nosti suurimman osan indikaattoreista laskuihin. Se oli viimeinen kerta, kun selvitystilat ylittivät miljardin dollarin.

Ota huomioon, kuinka viimeaikainen avoimen mielenkiinnon kohteena oleva V-muotoinen elpyminen eroaa toukokuun puolivälissä tapahtuneesta. Tuolloin futuurien avoimesta korosta kärsi 1,2 miljardin dollarin tappio, ja 3,6 miljardin dollarin markan palauttaminen kesti 22 päivää.

Contango pysyi vakaana

Mittaamalla 3 kuukauden futuurisopimukset nykyiselle spot-tasolle voidaan päätellä, nojaavatko ammattitaitoiset kauppiaat nousevaa vai laskevaa. Terveillä markkinoilla pitäisi näyttää hieman positiivinen vuositaso, tilanne, joka tunnetaan nimellä contango.

Vakuutusmaksu laski hiukan muutaman päivän jälkeen flirttaiden 15 prosentin vuotuisella peruskorolla, joka on melko korkea verrattuna yhden vuoden keskiarvoon 6,5 prosenttia.

Nyt se on terveellä 11,5%: n tasolla, mikä osoittaa positiivisia odotuksia, koska ammattimaiset kauppiaat vaativat enemmän rahaa taloudellisen ratkaisun lykkäämiseen.

Sitä vastoin kolmen kuukauden vuotuinen termiinisopimus flirttaili negatiivisen puolen kanssa toukokuussa ja vei yli kuukauden palauttaakseen terveen 5%: n tason.

Jatkuvien sopimusten rahoitus normalisoituu

Perpetual futuurit, joita kutsutaan myös käänteisvaihtosopimuksiksi, keräävät rahoituskorot yleensä 8 tunnin välein. Positiivinen kurssi osoittaa, että pitkät käyttävät enemmän vipuvaikutusta kuin shortsit, joten he maksavat tällaisen maksun.

Hinnat yli 0,10% / 8 tuntia ovat epätavallisia, vaikka eivät olekin hälyttäviä. Tämä vastaa 2,1 prosenttia viikossa ja painostaisi ostajia vähentämään vipuvaikutusta ylläpitämällä tällaista tasoa useita päiviä.

Rahoitusaste on laskenut erittäin terveelle tasolle, mikä ei merkitse laskusuuntausta tai liiallista ostajien vipuvaikutusta. Nykyinen tilanne ei ole täysin samanlainen kuin 10. toukokuuta tapahtunut kaatuminen, jolloin rahoitusaste oli negatiivinen, eli myyjät maksoivat pitää avoimet positiot.

Kommentare sind deaktiviert.