31% af briterne er krypto nysgerrige

Undersøgelsen finder, at 31% af briterne er krypto nysgerrige, men mangler oplysninger

Over en tredjedel af dem, der allerede har købt krypto, er selv nye eller uerfarne investorer.

En nylig undersøgelse, der dækker hele Storbritannien, om holdninger til kryptokurrency viser, at næsten en tredjedel af respondenterne er nysgerrige efter at investere i digitale aktiver.

Crypto handelsplatform Bitcoin Era Ziglu bestilte undersøgelsen gennem OnePoll, et markedsundersøgelsesfirma, der undersøgte 2.000 briter.

Af de 31%, der udtrykte interesse, har 62% dog holdt tilbage, fordi de ikke forstår markedet, og 43% siger, at de ikke kender en sikker måde at købe krypto på.

Denne mangel på kvalitetsinformation holder dog ikke alle potentielle investorer tilbage

Af de 14% af de adspurgte, der allerede havde købt kryptokurrency, hævdede 13%, at de ikke havde nogen tidligere investeringserfaring overhovedet, mens 23% betragtede sig selv som nybegyndere inden for investering.

Digitale aktiver blev fundet at være mest populære i London, hvor 30% af respondenterne tidligere havde købt krypto. Dette tal faldt til 9% i Wales, den mindst kryptokyndige del af Ubited Kingdom.

Cryptovaluta vinder bestemt legitimitet i den britiske offentligheds øjne. På spørgsmålet om, hvordan de ville investere 100 euro ($ 137), valgte flere briter kryptovaluta i deres top tre (30%) end fast ejendom (19%).

Selvom måske den større overraskelse er, at 19% mente, at investering af 100 euro i fast ejendom var en potentiel pengespinner.

Tredive procent af respondenterne placerede guld i top tre og slog krypto ud af næsen. Ziglu CEO Mark Hipperson sagde:

„Vores undersøgelse fremhæver vigtigheden af ​​økonomisk inklusion, og det er derfor, vi fortsætter med at sprede budskabet ikke kun om, hvordan krypto fungerer, men også hvor let og sikkert det kan være nu at købe og sælge.“

Ziglu tillader kontohavere at købe og sælge kryptokurrency direkte gennem deres mobilapp, overføre den til andre kontohavere og bruge den til køb via et betalingskort.

Kommentare sind deaktiviert.